create a website for free
Mobirise

Over ons

We zijn een vooruitstrevend bedrijf en werkzaam in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Hierbij hebben we jarenlange ervaring in het bouwkundige werk, maar ook voor de inrichting van bijvoorbeeld uw kantoorruimtes en kantine hebben we al de nodige mooie opdrachten mogen uitvoeren.

Hierbij vinden we het contact met en de mening van de opdrachtgever een belangrijk onderdeel van ons werk.
Mobirise

U bent bij ons aan het juiste adres voor het ontwerp, tekenwerk en modelleerwerk, zowel in 2D als in 3D. Impressies en 3D-animaties van de ontwerpen behoren ook tot de mogelijkheden. Hierdoor gaat het gebouw al echt leven, voordat het gebouwd en ingericht is. Door onze no-nonsense mentaliteit kunnen we iedere situatie met een nuchtere blik bekijken en met een mooi en doordacht ontwerp komen, waarbij de mening van de opdrachtgever centraal staat. 

Wij kunnen u ook van dienst zijn met bouwkundig advies, het schrijven van bestekken, aanbesteding en de bouwbegeleiding.

Wij hebben ervaring met BIM coördinatie, het beheer van BIM modellen en het coördineren van het BIM proces d.m.v. clash control en visuele controles.

Een expertise van ons bedrijf is het ontwerpen en uitwerken van bedrijfspanden gerelateerd in de voedselsector, waarbij de kaassector erg sterk vertegenwoordigd is. Hierbij hebben we ook ruime ervaring in de logistieke en productieprocessen.

Heeft u bouw of verbouwplannen, neem dan gerust contact met ons op.
Parkeren kunt u voor de deur en de koffie staat voor u klaar! 

© Copyright 2019 RDG ontwerp & advies B.V. - All Rights Reserved - Privacyverklaring